Diensten

Uitlaatservice
Bij de uitlaatservice wordt de hond worden één op één uitgelaten. Bij de wandeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de achtergrond van de hond, er vindt altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats. Daarbij wordt de tijd genomen om alles over de hond te bespreken.

Uitlaatservice extra
Sommige honden hebben veel uitdaging nodig, dit kan zowel fysie11083617_1614970815401208_326933925417813789_nk als mentaal. Het is mogelijk om een of meerdere wandelingen om te zetten naar een sportieve wandeling. Tijdens een sportieve wandeling zijn er verschillende mogelijkheden:

-Hardlopen/Canicrossen
-Fietsen/steppen
-Hersenwerk

Privétraining
Bij privétraining wordt er één op één gewerkt aan gehoorzaamheid of een sport, dit is vaak voor hele specifieke problemen beter dan in een groep, daarnaast kan er training gegeven worden aan honden die niet met andere honden op het trainingsveld kunnen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan opspringen tegen visite, problemen met terugkomen op commando, hoe leer ik alleen thuis blijven aan, socialisatie en hoe leer ik de hond lopen naast de fiets.

Niet zeker of jouw vraag op te lossen is met privétraining? Neem dan even contact op en kijk wat de mogelijkheden zijn. Voor echte gedragsproblemen wordt er altijd doorverwezen naar een gediplomeerd gedragstherapeut, dit wordt in het kennismakingsgesprek al duidelijk.

Oppas
Voor honden die (nog) niet alleen thuis kunnen zijn is oppas aan huis mogelijk.