Floor

Wie ben ik:
Mijn naam is Floor Keur en ik ben 25 jaar oud, ik heb Information Security Management gestudeerpic-1d aan de Haagse Hogeschool, tijdens de studie kwam ik erachter dat dat niets voor mij was en ben ik mijn passie gaan volgen, dieren. Ik heb zelf twee Zwitserse Witte Herders. Bouncer van 4 jaar en Tank van 3, met beide honden heb ik veel cursussen en workshops gevolgd (o.a. behendigheid, flyball, treibball, sportmassage, frisbee, hersenwerk, x-dog, hoopers, schapendrijven en dogdiving). Met Bouncer heb ik gehoorzaamheid gedaan tot en met GGB en veel speurcursussen gedaan. Tank, mijn andere hond, heeft van puppy af aan al gedragsproblemen. Dankzij doorzetten, moderne methodes, en geduld gaat het met hem steeds beter. Naast de vele cursussen die ik met ze volg, ga ik vaak  canicrossen, steppen en fietsen met ze, soms ook op evenementen.

Ervaring:
Naast de ervaring met mijn eigen honden, heb ik een stage gelopen bij Ohmydog! een hondenschool in Den Haag. Na mijn stage afgerond te hebben ben ik begonnen als Behaviour Coach bij de puppy cursus en de cursus gehoorzaamheid voor de gezinshond, later ben ik als instructeur ook lessen gaan verzorgen bij Ohmydog!.

Ook help ik in de lessen van Puk Hondenservice en geef ik daar soms lessen als instructeur.

Omdat ik altijd benieuwd ben naar nieuwe inzichten en ervaringen, probeer ik zo vaak mogelijk een dag mee te kijken bij andere hondenprofesionals.

Scholing:
Ik ben momenteel bezig met het behalen van het behalen van het O&O Kynologisch Instructeur diploma. Momenteel ben ik bezig met het behalen van de laatste module.

Daarnaast volg ik via Coursera alle relevanten cursussen over psychologie, dieren en lesgeven. Zo heb ik o.a. Dog Emotion en Cognition van Duke University en Animal Behaviour and Welfare van The University of Edinburgh behaald.

Ook ga ik vaak als vertegenwoordiger van de Ohmydog! naar seminars en symposiums.
Voor een complete lijst van gevolgde cursussen, workshops en lezingen klik hier.